Beer Museum

In dit kleine museum van de ’Belgische Brouwers’ wordt de rijke traditie van het Belgisch bier levendig gehouden. OPEN: vrijdag & zaterdag

Nu gesloten

Over ons

De bezoeker kan hier kennis maken met een mooie collectie van werktuigen, brouw- en gistkuipen, de kookketel, het materiaal van een brouwerij uit de 18de eeuw en een prachtige collectie antieke bierpotten en karaffen.

In het gezellige café worden de herinneringen aan lang vervlogen tijden opnieuw werkelijkheid. Oude bierpotten, antiek porselein en alle typische voorwerpen uit een herberg van toen getuigen van wat zonder twijfel de "Belgische biercultuur" genoemd mag worden.

De Belgische brouwer heeft door de jaren heen gelijke tred gehouden met de technologie. Het vakmanschap van eeuwen brouwkunst, het investeren in nieuwe wetenschap en betere technieken, samen met het respect voor het bier en de natuur zelf, vormen de peilers van de Belgische brouwerijnijverheid.

Na uw bezoek aan het museum, bieden de Belgische brouwers U graag een glas heerlijk bier aan in het café van het Brouwerijmuseum.

Brussels Exclusive Labels
Petit Futé: Établissement recommandé

Informatie

Plaats

Locatie van Beer Museum

Beer Museum
Grote Markt 10
1000 Brussel
België

+32 2 511 49 87

Contact opnemen

Openingsuren

Maandag Gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 11:00 — 18:00

Donderdag 11:00 — 18:00

Vrijdag 11:00 — 18:00

Zaterdag 12:00 — 18:00

Zondag Gesloten

Extra informatie

  • Betaalmiddelen: Enkel Cash

Nieuws

Contacteer ons